Chiara Fontanesi si Tony Cairoli castiga cu cizmele moto Sidi Crossfire!

O noua cursa, o noua victorie! Acesta este ritmul in care Chiara Fontanesi, campioana Sidi Sport alearga in mondialul de motocros dedicat fetelor. Fara nici o indoiala, Chiara poate fi numita regina motocrosului. Frumoasa si curajoasa italianca a castigat ambele manse ale rundei din Croatia, dupa care duminica (10 iunie), pe circuitul de la Orehova, la Marele Premiu al Sloveniei, a castigat din nou! De aceasta data, Chiara nu a mai reusit dubla, asa cum s-a intamplat in ultimele doua mari premii, dar castigand mansa doi, si-a depasit rivala, pe britanica Natalie Kane, de care s-a distantat cu 63 de puncte in clasamentul general.
Intre timp, la MX1, Tony Cairoli continua sa acumuleze puncte importante pentru un nou titlu de campion mondial. Consistenta este foarte importanta pentru sportivii care isi doresc titlul, iar Cairoli este pe deplin constient de acest lucru. Locul trei la Agueda,in spatele lui Desalle si Paulin, la Marele Premiu al Portugaliei devine astfel de nepretuit,  sicilianul sustinut de Sidi Sport clasandu-se pe locul trei in mansa unu si pe doi in mansa doi.
Chiara si Tony sunt mandria casei Sidi, iar cizmele moto Sidi Crossfire sunt armele lor secrete in Campionatul Mondial de Motocross, care merge mai departe, cu un numar mare de runde ramase de desfasurat. Importatorul in Romania al cizmelor moto Sidi este Patrick Moto.

Adauga un comentariu