Cum se prezinta cizmele Sidi Adventure dupa 25.000 de kilometri

Anul trecut, Ionut Florea si Ana Hogas (intotheworld.eu) porneau intr-o noua aventura, cu ale lor motociclete, spre Asia Centrala, pe Drumul Matasii. Intre timp, calatoria lor s-a incheiat iar acum cei doi curajosi se afla in Cambodgia, pe… biciclete. Insa ne-au marturisit ca tare duc dorul motoarelor lasate in garajul lor din Bucuresti, unde, am ajuns si noi, sa aruncam o privire la cum se prezinta cizmele Sidi Adventure Gore, care inca poarta pe ele colbul Mongoliei.

“Cizmele Sidi Adventure Gore sunt un foarte bun compromis pentru turele in stil adventure si se potrivesc bine pentru motociclete precum KTM 690 Enduro. Fata de ce am purtat in Africa (nota – cizme de MX de la o alta marca), pentru care ma felicit tinand cont de cate cutii de aluminiu am luat pe picior, atunci cand scapam motocicleta in nisip, acestea sunt mai confortabile si mai placute la mers. Sunt impermeabile, mai ușoare decat cele MX si e adevarat ca te protejeaza mai putin dar as spune ca intr-o masura suficienta. Compromisul este între protecție si comfort”.

L-am intrebat pe Ionut de ce vede ca fiind potrivite cizmele moto Sidi Adventure Gore pentru KTM 690 Enduro. Iata raspunsul primit: “Motocicleta e usoara si dacă ai minte in cap șansele sa folosește protecțiile la cizme sunt mai mici ca la un Tenere, 800GS, 1200 Adventure sau alte motociclete maxi-adventure. E drept ca exista si reversul medaliei… Sa crezi ca 690 e un enduro de 450 cmc si… sa ți o iei. Asadar, daca pilotezi un 690 ca si cum ar fi un 450 atunci nu ai nici o scuza fara cizme precum Sidi Crossfire sau similar. Deci sunt in bun compromis cum ziceam”, puncteaza riderul care mizeaza pe cizmele Sidi Adventure Gore si in urmatoarea sa aventura.

Adauga un comentariu