EC 300 2011

Nu stim daca este chiar cea mai buna motocicleta de enduro de pe piata, dar este cu siguranta cea mai accesibila.Calitatea componentelor pe care le incorporeaza iti va permite sa castigi curse, pentru ca pilotul este cel care conteaza, atata vreme cat motocicleta e in mintile ei.

Pentru 2011, motocicletele din seria EC isi fac aparitia in rosu aprins, culoarea Gas Gas, cu partea frontală complet înnoită. Noile forme ale farului şi ale aripii sporesc gradul de atractivitate al motocicletelor Gas Gas din punct de vedere optic, dar desigur, schimbările nu sunt doar de design. Motocicletele din seria EC sunt acum dotate cu o nouă furca Sachs, reglabilă pentru compresie şi revenire, monoamortizoare Sachs de ultimă generaţie, evacuări FMF Q-Stealth, protecţii Metzeler MCE Six Days. Sistemul de răcire a fost îmbunătăţit, câştigând în evidenţă, radiatoarele reînnoite, la fel ca şi şina de ghidaj transversal pentru lanţ.

Prin raportul preţ-calitate imbatabil, motocicletele din seria EC 2011 sunt cea mai bună opţiune pentru pasionaţii de enduro. Nu ne credeţi? Contactaţi-ne pentru un test.

Pret: 5.549 de euro plus TVA

Adauga un comentariu