Gas Gas EC 250 E 2013

Dupa upgrade-ul de look si performante al gamei 2012, Gas Gas s-a concentrat de aceasta data pe suspensie, cautand sa ofere pilotului o motocicleta cat mai “aderenta” la sol, mai stabila si mai supla. Pentru aceasta, ei au modificat geometria suspensiei spate la modelele in doi timpi, in speta EC 250 si EC 300, fapt care a condus si la reducerea inaltimii seii. Desigur, spaniolii nu schimba macazul si continua sa ofere pachetul furca Marzocchi / monoamortizor Sachs.

Amatorii de enduro vor aprecia si cresterea unghiului de rotatie cu sase grade, alaturi de noile setari ale suspensiilor, semnate de specialistii de la HRG. Subcadrul din poliamida a fost intarit cu fibra de sticla, la fel ca si plasticele radiatoarelor, protectiile cadrului si pedala de kick-start. Accesul la filtru de aer a devenit foarte facil, prin rasucirea unui surub, iar noul rezervor este mai ergonomic. Forma plasticelor a suferit si ea usoare modificari, spaniolii mergand in continuare pe mana unui rosu aprins si “jucandu-se” putin in ce priveste kitul de stickere, aceasta fiind, dupa cum se vede din imagini, “in oglinda”.

Acest model este dotat si cu starter electric.

Pret: 4.949 de euro plus TVA

4849 de euro plus TVA in varianta Cross Country!  Neomologat circulatiei rutiere, fara semnalizatoare, stop, bord, bord, sita toba, surdina, etc.

Adauga un comentariu