Parerea unui profesionist despre reparatiile prin renicasilare la S3

Florin Tars de la Tars Suspensii ne-a contact pentru renicasilarea unui cilindru de KTM 300 EXC, gripat. Iata care este parerea lui, dupa ce lucrarea a fost efectuata la partenerul nostru, uzina S3.

“Sunt multumit de cum am primit cilindrul inapoi renicasilat, merita spus si ca l-am primit in timp util. Nicasilul este lucios si fara pori, am vazut in alte cazuri si renicasilari de slaba calitate, care in timp s-au decojit si nu cred ca aici va fi cazul. Este o lucrare bine facuta, nici nu ai spune ca a fost reparat cilindrul. Ovalitatea este de o sutime, ceea ce e admis, nu exista conicitate si pentru ca am pus si pasometru pe cilindru, jocul piston – cilindru este in regula ca dimensiune. Lucrarea este comparabila ca si aspect cu ceea ce am vazut venind de la Mahle, renicasilari care se fac in uzinele Porsche”.

Asadar, in caz de cilndri zgariati sau gripati, mai exista o solutie inainte de a cumpara unul nou, repararea prin renicasilare la S3, aici puteti citi mai multe despre preturi si procesul tehnic.

Adauga un comentariu