Echipa Patrick Moto

Ne mândrim cu piloţii pe care i-am descoperit şi în a căror evoluţie ne-am implicat intens. Şi tu poţi face parte din echipă! Suntem mereu în căutare de tinere talente, aşa că trimite-ne acum un CV de… endurist!

Benoit Fortunato:

Vice-campion mondial la Enduro Juniori 2009, Campion mondial International Six Days Enduro 2011 cu echipa de juniori a Frantei

Deocamdata, desi suntem in discutii si cu alti sportivi, pilotul sustinut de Patrick Moto in 2012 este francezul Benoit Fortunato (FTO Racing). Dupa cursurile de pilotaj enduro de la Lazarea, Sarata Monteoru, participarea sa la etapa de mondial de enduro de la Buzau si castigarea primei editii a Hard Enduro Piatra Neamt, Benoit este un pilot foarte indragit in Romania, care in prezent acumuleaza experienta concurand la clasa E3 in Campionatul Mondial de Enduro. Benoit Fortunato se bucura de sustinerea Gas Gas si urmarim cu sufletul la gura evolutia sa stiind ca locul sau este in Top Ten-ul mondial al enduristilor!

Anul naşterii: 1988
Reşedinţă: Ventabren, Franta
Hobby: mountain-bike
Concurează în: Campionatul Mondial de Enduro, Campionatul de Enduro al Frantei
Motocicleta: Gas Gas EC 300
Club: FTO Racing
Sponsori: Reptil, Minerva Oil, Afam, Kenny, ESP Consulting, Allopneus, Axp Racing, Scorpion Exxo, NoFear, TwinAir, 2B Print, Conseil General Bouches Du Rhone

Am avut placerea sa sustinem urmatorii piloti pana in 2011:

Sorina Sandu:

Campioană est europeană la enduro fete, campioană naţională la Enduro E1, Clasa B, 2009

Anul naşterii: 1990
Reşedinţă: Petroşani, Bucureşti
Hobby: ski
Concurează în: campionatele de enduro ale României, Europei de Est şi Europei
Motocicleta: Gas Gas EC 250 Racing
Club: Comexim R Lupeni
Sponsor: GTS

Are doar 20 de ani, trecutul încărcat (de cupe şi medalii) şi viitorul în faţă! A început cu ski de performanţă, a câştigat mai multe titluri de campioană naţională, apoi a descoperit motociclismul. Sorina a participat la mai multe curse de motocros, după care l-a cunoscut pe Patrick, care a încurajat-o să practice enduro. O idee excelentă! În 2009, Sorina a câştigat două campionate de enduro, a devenit prima femeie din România care termina o ediţie a Red Bull Romaniacs şi, nu în ultimul rând, i-a uimit pe toţi cei prezenţi la Hill Climbing Challenge în Sibiu, calificându-se în finală.

Ervin Zsolt Kovacs:

Campion naţional si est – european Enduro E2, 2008 & 2009
Anul naşterii: 1982
Reşedinţă: Odorheiu Secuiesc
Hobby: motocros
Concurează în: campionatele de enduro ale României, Europei de Est şi Europei
Motocicleta: Gas Gas EC 250 Six Days
Club: Ivan Moto Racing

Deşi s-a apucat de motociclism doar de patru ani, Ervin compensează prin antrenamente zilnice şi spune că încă e departe de a-şi fi atins adevăratul potenţial. Îl credem pe cuvânt! Ervin a intrat în trombă în lumea motociclismului românesc, câştigând în 2007 clasa Hobby a Campionatului Naţional de Motocros, după care şi-a îndreptat atenţia spre enduro. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Ca şi Sorina, Ervin a învăţat multe de  la Greg Eyres, unul din maeştrii francezi de enduro. E limpede, Ervin este unul dintre oamenii care au tras din greu pentru a-şi îndeplini visele din copilărie!

Cristea Tudor Mircea:

Vice-campion est – european şi campion national Enduro E3, 2009
Anul naşterii: 1982
Reşedinţă: Baia Mare
Hobby: snowboarding
Concurează în: campionatele de enduro ale României, Europei de Est şi Europei
Motocicleta: Gas Gas EC 300 Racing
Club:Adventure Ride Bucuresti
Sponsori:Best Security, Pizzeria Cinquecento Baia Mare

A practicat snowboarding şi downhill, s-a apucat discret şi de motociclism, însă nu mult a durat până a “prins” în 2009, lotul naţional de enduro. Tudorel a devenit mai rapid de la cursă la cursă, iar acum este gata pentru o nouă provocare: Campionatul European de Enduro. Un tip tonic şi optimist, mereu în priză, Tudorel ne promite că va da tot ce are el mai bun, în Campionatul European. Şi-a petrecut o iarnă întreagă pe snowboard, ca rider H20, aşa ca acum arde de nerăbdare să se dea în competiţii!